Enjoy food

A+ A A-

Roxana Monica Pal

Numele meu este Roxana Monica Pal și acesta este site-ul meu. Este un site pe care l-am primit cadou de la soţul meu şi pe care vreau să îl ofer cadou tuturor celor pasionaţi de bucătărie. Enjoy-food îmi dă posibilitatea de a împărtăși cu lumea pasiunea mea pentru gătit, de a prezenta reţetele pe care le fac în bucătăria mea, zi de zi, pentru familia și prietenii mei.

Este un site pentru toată lumea care iubește mâncarea la fel de mult ca mine. Este o colecție de rețete pe care le-am adunat de peste tot, din familie, din revistele şi blogurile mele preferate, cărți şi site-uri, precum şi retete pe care le-am creat eu și au devenit favorite în casa noastră. Am făcut această colecţie de reţete şi fotografii şi pentru mine, pentru a le păstra pe toate la un loc.

Nu sunt un bucătar profesionist, dar gătesc din plăcere şi am învăţat că gătitul trebuie să vină din inimă şi că trebuie să ai răbdare în bucătărie. Pentru mine, atunci când e vorba despre mâncare, nu este vorba despre ingrediente complicate sau reţete complexe. Îmi plac reţetele simple și delicioase, care sunt ușor de făcut și care adună oamenii împreună pentru a crea acele amintiri pe care le vom prețui pentru totdeauna.

Sper să vă facă plăcere să răsfoiţi paginile acestui site şi că veţi găsi aici un strop de inspiraţie pentru nişte farfurii gustoase şi arătoase. 

            

.